torstaina, tammikuuta 21, 2010

Kauden herkku ja vähän liikunnasta

Nyt niitä taas saa! Muutaman eri valmistajan torttuja olen jo ehtinyt maistella, mutta sitä parasta en vielä ole löytänyt. Runebergin tortun pitää olla hyvin kostutettu, mutta ei missään nimessä märkää mössöä. Karvasmantelia pitää olla sopivasti ja  mielummin paljon kuin liian vähän. Jatkan koemaistelua.Seuraava sesonkiherkkuni on pasha. Ihan kaupan kylmähyllystä löytyvä käy ja mitä enemmän sattumia, sen parempi.

Olin tänään spinning-tunnilla Voiko tylsempää tapaa kuntoilla olla: pimeässä huoneessa, jossa on huono ilma, poljetaan rintarinnan ilman määränpäätä jumputtavan musiikin tahdissa. Miksi sitten käyn siellä? Kai siksi, että uskon sen olevan tehokasta ja tunneille on helppo mennä - siitä vain pyörän selkään ja menoksi. Tämänkertainen ohjaaja oli kyllä virkistävä poikkeus mm. musiikkivalinnoiltaan. Soittolista oli vaihteleva esim. ensimmäinen kappale oli Sommartider, hej, hej... ja tulipa siellä Ultra Bra'takin.

Ohjatuista tunneista olen eniten pitänyt Bailatino'sta. Tietysti paljon on kiinni vetäjästä; kävin vuosia sitten Tanssii tähtien kanssa Satu Markkasen tunneilla: siinä oli iloa, menoa ja meininkiä!  Koska nykyään en pääse tunneille säännöllisesti ja bailatino-tunti etenee, harjoitellaan sarjoja, kuvioita, on tylsää käydä tunneilla satunnaisesti.  Zumbaa haluan ehdottomasti kokeilla, se voisi olla minun juttuni.
Liikunnan iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti