keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Viikko-ohjelma ja tunnustus

Tällä viikolla mennään lujaa, mutta itsepä olen aikatauluni laatinut. Kirppispöytä on varattu lauantaiksi. Myytävää tavaraa on kertynyt jo paljon ja vielä pitäisi käydä muutama kaappi läpi, cd- ja dvd-levyt, kirjahylly. Ensimmäinen säkillinen vaatteita lähti jo pois nurkista kierrätykseen.

Sunnuntaina Oli pitää ensimmäiset kaverisynttärinsä. Oikea syntymäpäivä on kesäloma-aikaan ja sitä juhlitaan maalla mökillä sukulaisten parissa. Kaverisynttäreitä varten tuskin kannattaa ihan hirveästi siivota etukäteen, mutta leipoa haluaisin vähän sitä sun tätä. Jos en ehdi, kaupasta saa keksejä ja karkkia - tästä en aio stressiä kehittää.

Tällä viikolla olen myös pari päivää koulutuksessa. Tuli tarve kehittää itseäni ammatillisesti ja työnantajan myötävaikutuksella etäopiskelen työn ohessa vajaan vuoden. Aihe on minulle hyödyllinen ja järkevä (tällä motivoin itseäni), joskaan ei kovin inspiroiva.

Sain viime viikolla tunnustuksen kauniista Kotipuro-blogista, kiitos Riitta. 
Pohdiskelin viikonloppuna mökillä tunnustukseen liittyvää tehtävää eli kerro kolme asiaa, joita rakastat. Senhetkinen ympäristö ja olotila huomioiden, tässäpä ne:
1. Luonto: vuodenaikojen rikkaus, metsä.
2. Tulistelu, tuleentuijottelu ja kaikki siihen liittyvä kuten tulen rätinä ja ritinä, tuoksu.
3. Suklaa (ja melkein kaikki muutkin namit).

Rakas kuva -juttu oli myös vaikea runsaan tarjonnan vuoksi. Otin vapauden näyttää teille kuvasarjan, jonka päähenkilö on minulle rakas, ja joka kertoo viime kesästämme.
Mummun mökkimme ei ole rannalla ja kuumana kesäpäivänä tarvittiin viilennystä useammin kuin viitsi lähteä uimaan.
Ei siis rantaa, mutta kylläkin kaivo, jossa neljäasteista vettä ja vesiletku.  Kyllä vilvoitti, kun vuorotellen juoksimme vesiletkusta tulevan suihkun läpi ja hauskaa oli.
Suihkun jälkeen oli kiva napata lämmikkeeksi iskän paita (ja kengät).
Oli ja ötökkähäkki olivat viime kesänä erottamattomat.
Minä pidin huolen, että ötökät vapautettiin kohtuullisen ajan kuluttua.

terveisin

4 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksista. Kaunis kuvasarja! (jälleen)

  Jopas se kesä vilahti ohi nopsaan. Just elettiin hellepäiviä ja nyt saa vetää palttoota päälle jo ihan tosissaan. Mutta niin, vuodenaikojen vaihtelusta nautin silti minäkin.

  VastaaPoista
 2. Wau mitä kuvia sulla on blogissasi! Eksyin tänne tutustumaan Kalastajamuijan blogin kautta. Mukava uusi tuttavuus! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksesta. Ihania kuvia ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset onnitteluista ja kiva "tavata" Satu :-).

  VastaaPoista