sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Terveisiä pohjoisesta

Oli omaa aikaa ja verkkaisia aamuja, ulkoilua - kullekin oman maun mukaan, shampanjaa (s-laseja ei valitettavasti mökin varustukseen kuulunut, mutta hyvin pärjättiin näilläkin), rupattelua, hyvää ruokaa ja kyllä me naurettiin!
Mökillämme kävi myös saunaterapeutti: "Saunan lempeä lämpö, kynttilöiden kajo. Puhdistava elämänsuola- hunaja seos, jonka saunottaja hieroo selkäpuolelle, ja tuoksut tuovat rentouden jäseniin. Jäähdyteltäessä jalat keventyvät yrttijalkakylvyssä. Turvekasvonaamio, lihashuoltoa vihtomalla ja lopuksi vielä yrttiöljy kasvoille." Voi että - ihanaa! Turvenaamiokuvia en nyt kuitenkaan laita tänne, kun en lupaa kysynyt - ehkä niistä juuri ja juuri voisi tunnistaa :-).
Yhdet villasukat olivat tässä vaiheessa jo unten mailla.
Kotiin oli ihana tulla: Olin pusu- ja halikippo oli ääriään myöten täynnä ja sieltä on sadellut märkiä, vähän nuhaisiakin pusuja ja kunnon halirutistuksia. Yhdessä pieni mies ja iso mies olivat hankkineet kukkia ja leiponeet mustikkapiirakan. Sain nyt myös yhdistetyn ystävänpäivä- ja hääpäivälahjan, josta kuulin vihjeitä kyllä jo oikeana päivänä. Pitäisiköhän matkustella vähän useammin :-).

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti