sunnuntaina, huhtikuuta 18, 2010

Mitä tähän nyt keksisi

Maapallon pienuuden ja kaukana tapahtuvien asioiden merkityksen sisäistää kunnolla vasta silloin, kun ne vaikuttavat omaan elämään. Islannin tulivuoren purkaus olisi ollut uutinen toisten joukossa. Olisin hetken miettinyt, miten tapahtunut vaikuttaa islantilaisten elämään, luontoon, talouteen. Nyt kun mies on jumissa Aasiassa, puhuu viisivuotiaskin asiantuntevasti tuhkapilvien hajaantumisesta yms. Voin sanoa, että  ...!  

Perjantaiksi suunniteltu shoppailutäsmäisku tyrehtyi siihen, että edeltävä yö nukuttiin huonosti Olin korvasäryn vuoksi. Heti perjantaiaamuna käytiin lääkärissä ja aloitettiin antibioottikuuri korvatulehdukseen.

Lauantaiaamun auringon paiste ja lämpö oli illalla pelkkä muisto, kun tuuli ja sade piiskasivat  luontoa.
Onneksi ehdimme kyliltä kotiin ennen kuin myräkkä alkoi.  Pienestä miehestä  hauskinta taisi olla kauan odotettu ratikalla ajelu. Luonnontieteellisen museon dinosauruksen luurangot tekivät myös vaikutuksen (kuva museon sivuilta).
Tänään on ulkoiltu aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä, paistettu lettuja, vähän askarreltu, juteltu puhelimessa ja seurattu uutisia.

2 kommenttia:

  1. Jaksuja sinne odotteluun! Mukavia ootte kuitenkin touhunneet, vaikkei isi olekaan maisemissa. Niin ja paranteluja korvatulehdukseen myös!

    VastaaPoista
  2. No voi tylsyys! Toivottavasti korva paranee ja tuhkapilvet katoaa pikaisesti!

    VastaaPoista