lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Tuoksuja

Piristin itseäni ostamalla uuden tuoksun. Mitä pienempi pullo sitä parempi. Tuskin koskaan olen saanut tuoksua käytettyä loppuun. Aamulla muistan suihkaista enkä sen jälkeen enää tuoksua lisäile, joten tuoksupullo kestää ja kestää. Jämiä myyn kirpparilla tai heitän suoraan roskiin. Edellinen ostos, Marc Jacobs'in Rain, on edelleen mieleinen.
Tuoksumuistoihin törmää kaupungilla:
Tuota äklömakeaa Oscar de la Rentaa käytin vähän päälle kaksikymppisenä jakkupukukaudellani. Estee Lauderin White Line on tunnistettavissa. Tuoksu, jota työkaverini käytti aikoinaan ja hänen innoittamanaan sitä ostin itsekin, mutta mikä pettymys - tuoksu ei ollut sama minun ihollani. Diorin Poison: äiti lähdössä juhliin tuoksupilvi ympärillään. Cacharel'in Noa - oma tuoksu kymmenen vuoden takaa. Onhan noita.
Tuoksujen alla olevan vanhan puisen tarjottimen sain tuliaisiksi miehen pitkäksi venyneeltä työmatkalta. Tämä(kin) viikonloppu vietetään kaupungissa, pakko tehdä töitä.
Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että mieskin on päässyt kotiin!

    Olen ylipäätään aika huono (käyttämään/tunnistamaan) tuoksujen kanssa, mutta muistoja ne kyllä tuovat mieleen. Taidan tietää mitä Oscar de la Rentaa tarkoitat...;) ja YSL:n Rive Gauche oli parikymmentä vuotta sitten niin ihana!

    Mukavaa lauantaita sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Tuoksuttelin tuota Pure DKNY:tä joku päivä Sokoksella. Se oli aika kiva tuoksu. Minunkin mieleni on tehnyt hankkia kevääksi joku uusi, mutta en ole vielä tehnyt valintaa. Eternity Calvin Klein kesätuoksu oli mieleinen samoin Burberryn summer ja Givencyn uusi Mademoiselle. Ensiviikolla täytyy käydä nuuskimassa ystävän kaupasta Chanelin ja Pradan uusimmat tuoksut. Tällä hetkellä minun suosikki on Cartier. Tykkään varsinkin kevyistä ja raikkaista, aavistuksen makeista tuoksuista..eikä hajuvesiä voi olla koskaan liikaa! Niitäkin käyttelen fiilispohjalta!

    VastaaPoista