perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Postin tuomaa

Tilasin sandaalit Asoksesta ruskeana. Nopea toimitus, koko juuri oikea ja tykkään.

Sääret on sokeroitu, mikä oli miellyttävä kokemus, ja harkinnassa geelivarpaankynnet. Kokemusta on kertynyt kolmelta kesältä ranskalaisesta manikyyristä. Ensimmäiset ja toiset kynnet teki tutun tuttu ja kynnet kestivät hyvin luvatun ajan. Kolmantena kesänä tämä henkilö ei ollut enää käytettävissä, joten valitsin tekijän "keltaisilta sivuilta" eikä laatu ollut sama. Mutta nyt: aurinkoa ja lämmintä, please!

Kenkäpaketin hakumatkalla siistittiin myös Olin hiukset. Poika oli ihan otettu, kun kaunis parturityttö laittoi geeliäkin. Olilla näyttää olevan jo nyt silmää naiskauneudelle.

Viikonlopun ohjelmassa ainakin
- siivousta,
- höyryveturiajelu,
- ystävättären tuparit.

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Minulle geelaukset tekee oma tytär. Välillä ne kestää hyvin ja toisinaan ei. Tosin riippuu mitä puuhailen. Kesäksi otin kynsistä ne pois, kun tulee myllättyä tuolla kukkapenkeissä. Varpaisiin sain geelaukset ja niistä tykkään. Näyttää jalat paljon "kauniimmilta":-D Suosittelen..

    VastaaPoista
  2. On hyvän näköiset sandaalit,voi että minullekin kelpais.:D.Kyllä on sinulla niin hyviä kuvia juttuineen,että kirjauduin lukijaksesi!

    VastaaPoista
  3. Makeet sandaalit! Sähän olet ihan kesäkuosissa, tulis nyt vaan se kesäilma!

    VastaaPoista