tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Miten minusta tuli bloggaaja

Blogimaailma koukutti minut kohta vuosi sitten; olen lumoutunut valokuvien tunnelmista, bloggaajien erilaisista kädentaidoista ja luovuudesta. Hankimme heinäkuussa uuden kameran, jonka hienouksista osaan hyödyntää vasta murto-osaa, mutta se ei ole vähentänyt kuvausintoa - päinvastoin. Digikuvaus on myös helppoa, jos ei miellytä poista ja ota uusi. Haluan tallentaa poikamme kasvua, elämän isoja ja pieniä hetkiä, minulle tärkeää luontoa.
ValkeakuulasEdellisen viikonvaihteen satoa

Olen neljättä päivää yli 38 asteen kuumeen kourissa kotona. Harmittaa vieläkin tautini muuttamat viikonloppusuunnitelmat; pidennetyn viikonlopun aikana piti saada mökillä paljon aikaan: nurmikon leikkaus, terassikalusteiden pesu ja käsittely, omenien keruu (ennen kuin peurat pistelevät suihinsa), sieniretket. Toivotaan, että tämä kuumetauti tästä tokenee ja sää myös ensi viikonloppuna on näin ihana.

Nyt täytyy hyödyntää tämä buranan suoma päänsärytön hetki ja kipaista kaupasta jotain hyvää (ruokahaluun tauti ei valitettavasti ole vaikuttanut), ehkä jopa iltaruoka-ainekset miehiä varten ja joku uusi naistenlehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti