sunnuntaina, toukokuuta 30, 2010

Lippu salkoon

Meillä laitetaan lippu salkoon, kun aloitamme kesäkauden mummun mökillä. Syksyllä lippu otetaan pois, pestään ja laitetaan odottamaan kevättä. Hankimme juuri uuden, kun vanhan lipun värit alkoivat olla kovin haaleat.
Ei uskoisi, että nurmikko on leikattu viikko sitten, mutta nyt ei jaksanut, viitsinyt.
Viikonlopun ohjelmassa nimipäiviä ja syntymäpäivä. Kyllä - yksi vuosi taas lisää.
Ystäväkin poikkesi ohiajaessaan kahvilla. Hänellä on terveysongelma, johon varsinaista syytä ei useamman kuukauden kestäneissä tutkimuksissa ole vielä löydetty, mutta onpahan saatu suljettua pahimmat vaihtoehdot pois. Sekin on jo jotain se.  Pitkähkön tauon jälkeen mies oli aloittanut taas lenkkeilyn ja näytti hyvältä! Perinteinen heinäkuinen mökkiviikonloppu meillä ja elokuinen heillä taas suunnitteilla - kivaa.
Huomenna elokuviin. Varmaan arvaat, minkä elokuvan ennakkonäytökseen.

4 kommenttia:

 1. Tulin käymään vastavierailulla täällä sinun blogissasi.Näyttää olevan hyviä kuvia sinulla ja täytyykin käväistä uudemman kerran täällä kurkkaamassa.:)

  VastaaPoista
 2. Apua, sinkkuelämää siis!! :) Määkin haluun, pakko päästä pian katsoon!

  Ihanat kuvat mökiltä ja ihania suunnitelmia kesäksi. Me ollaan liian usein perheen kesken, pitäis vaan useemmin kutsua ystäviä mökillekin.

  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, jos oikein ymmärsin! Mukavia kesäsuunnitelmia... Ja oikein kivaa leffailtaa!! *kade* ;)

  VastaaPoista
 4. Ruoho kasvaa yllättävän nopeasti näin alkukesällä. Meilläkin aina ensimmäisenä mökillä odottaa niittopuuhat. Toisaalta kaunishan tuollainen voikukkaketokin on! Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista