sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Koteja linnuille

Työpainotteinen viikonloppu. Tämä lintukotojen kiinnitys oli sieltä kevyemmästä päästä. Eivät nämä luonnonpuusta tehdyt asumukset kauaa kestä: tipautin neljä asumiskelvotonta alas ja laitoin kuusi uutta tilalle. Plussalla siis ollaan. Kiinnitysnaruksi löytyi vain oranssia, ei niin kaunista narua, mutta eiköhän se lehtiverhon taakse kohta kätkeydy.
Polttopuu-urakka saatiin myös melkein loppuun. Tämä sunnuntai menikin sitten isoäideillä sukkuloidessa, kun ensin oli minua juhlittu =). Kahvi- ja kakkukiintiö on täynnä!

Ylpeänä täytyy vielä kertoa, että olen tällä viikolla harrastanut liikuntaa  kolme tuntia (lenkkejä sauvoilla ja ilman) ja lisäksi tietysti vielä hyötyliikuntaa - hyvä minä! Tähän pitäisi kehittää riippuvuus.

Lehtikuusi on yksi suosikkipuistani (koivun, männyn, tammen, omenapuun... lisäksi). Talvella se näyttää ränstyneeltä, oikeastaan ihan kuolleelta. Kevään tullen hento vihreys, joka kesää kohti syvenee. Syksyllä "neulaset" muuttuvat kauniin keltaisiksi ja lopulta pudotessaan maahan muodostavat pehmeän maton.
Mukava, lyhyt työviikko näköpiirissä!

3 kommenttia:

 1. Nyt sitten vaan jännittämään löytääkö joku pönttöihin ja jos löytää niin kuka. Lintujen kevättouhujen seuraaminen on tosi hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin lauluäänen omaavat ja pääravinnokseen hyttysiä ja kärpäsiä syövät lintuset ovat tervetulleita!

  VastaaPoista
 3. Lehtikuusi on nykyään minunkin suosikkipuuni ja noita kukintoja minäkin kameralla viime viikonloppuna ikuistin. Ja teillä on vielä valkovuokkojakin, ihanaa!

  Lämpöistä ja aurinkoista viikonvaihdetta (hauska toivotella jo näin keskiviikkona)!

  VastaaPoista