sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

Kahdestaan

Lauantaina pitkästä, pitkästä aikaa ihan kahdestaan liikkeellä. Myös Oli oli tyytyväinen, kun pääsi mummulle ja papalle illaksi. Vein mieheni ulkoilemaan, elokuviin ja syömään, mm. osana isänpäivälahjaa. Aikataulullisesti elokuvissa ei paljoa valinnan varaa ollut ja päädyimme katsomaan Haarautuvan rakkauden taloa. Elokuva oli onneksi parempi kuin kirja. Liikumme enää harvoin Tampereella ja vanhasta tottumuksesta päädyimme Saludiin - suosittelen. Paikan pippuripihvi, ja erityisesti kastike - nam, ei koskaan ole ollut pettymys.

Aamulla heräsin vaihteeksi kurkkukipuisena. Ehkä eilinen "avanto"uinti olisi pitänyt jättää väliin. Alkaa tympiä tämä puolikuntoisuus!

Järvelle oli kerääntynyt muutama hanhi ja paljon joutsenia, äitini oli laskenut 109 kappaletta, minä en ihan noin montaa nähnyt kerralla. Ovat matkalla Etelään: keskustelu parhaasta lentoreitistä oli kovaäänistä.3 kommenttia:

 1. Pakko vielä tännekin laittaa kommentti mykistyttävän kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Oih mitkä kuvat! Kaipaan kovasti mökille, ja näiden kuvien jälkeen vielä enemmän.

  VastaaPoista
 3. Tania, kiitos visiitistäsi! Tulin vastavierailulle ja haukon henkeä kauniista kuvistasi! Etenkin ensimmäinen. Huokaus.
  Saludin ruoasta minä pidin myös!

  Iloista viikkoa!
  Piia

  VastaaPoista