maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Kuistin syksyasu

Perjantaina menomatkalla poikkesimme Prismassa hakemassa callunoita. Enhän minä puoleen hintaan alennettujen kukkasipulien ohi päässyt, vaan ostoskori oli kassalla kukkuroillaan. Mummun mökillä maahan pääsi jo osa, mutta osa jäi vielä odottamaan inspiraatiota. Olen minä rautakangenkin avulla sipuleita istuttanut ja hyvin kukkivat keväällä. Niin keväällä... mikä sen ihanampaa kuin vielä värittömässä luonnossa narsissiryhmiä siellä täällä, scilla-matto. 

Lauantain sää oli mitä oli, mutta ei ainakaan satanut. Mies piti vapaapäivän hirvestyksestä ja kävimme mummun mökillämme järjestelemässä ja siirtämässä loppuja ulkokalusteita suojaan. Auto oli täynnä, kun siirsin rekvisiittaani (peittoja, lyhtyjä, astioita) talvimökille (Muutto... 11.10.).

Illalla uimassa ja saunassa, hyvää ruokaa, hirvipataa - kuinkas muuten,  tunnin puhelu ystävättärelle - parannettiin maailmaa - ja kohta iltasadun jälkeen tuli nukkumatti minuakin noutamaan höyhensaarille.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta. Kodikasta myös talvimökisänne! Postasin juuri itse viimeisen mökkipostauksen tältä vuodelta, huoh. Mutta kevät on jo taas ihan nurkan takana, jos ajattelee positiivisesti :)

    VastaaPoista